Sommarbrev v.25 2023:

Hej alla kolonister i Pålstorps sommarby!

Ett par gånger om året har vi för avsikt att skriva ett par rader om vad som pågår i och kring vår förening och lägga upp det här på hemsidan. Tanken är att alla ska kunna bidra och genom att tipsa oss.

Det känns helt rätt att skriva det första brevet så här i midsommarveckan när sommaren är som finast och kvällarna som längst. Alla rutinerade kolonister vet att midsommarfirandet har sin självklara plats i föreningens kalender. I år är inget undantag utan alla som vill och kan är välkomna att klä och resa Majstången. Vi tar med egna blommor och träffas vid klubbstugan 18.00. När vi är klara så tänder vi grillarna och firar ”lille midsommarafton”.

När vi sedan sitter där och myser (eller vid något annat tillfälle om man inte har möjlighet att närvara) tycker vi att man ska passa på att beundra det nya tältet och utemöblerna.

Styrelsen vill rikta ett stort tack till Bengt Eriksson och Sven-Erik Lilja som ordnat med detta till oss!

Vi i styrelsen skulle också vilja tacka Gert Andersson för att han skänkte och kopplade in ett nytt kopplingsur till lilla grinden för automatisk låsning och upplåsning.

Avslutningsvis vill vi påminna att att om du hör något positivt som förtjänar att lyftas fram så ser vi gärna att ni meddelar oss så det kan hamna i ett sånt här nyhetsbrev.

Ta hand om varandra i sommarvärmen!

//Styrelsen